Miranda Draijer (1969) is ruim 15 jaar geleden begonnen met zich creatief uiten. Mede door de handicap van haar jongste zoon helpt het haar om met verf en klei creatief bezig te zijn en overal iets positiefs in te zien. Door de ervaringen des levens wordt een doek en/of kunstwerk altijd weer iets speciaals en bijzonder.

Miranda was altijd al bezig met tekenen en schilderen, ze is creatief van geest. Na een lastige periode in haar leven kon ze geen verf meer op een doek zetten. Ze kwam in die tijd door middel van workshops in aanraking met klei, en die heeft haar hart gestolen. Klei brengt haar tot rust. Het heeft een helende werking door meerdere, kleine mooie momenten/herinneringen hierin vast te mogen leggen.

Sinds kort ziet het grotere publiek haar werk wat heel bijzonder en ook best intiem is omdat het meeste werk voor Miranda heel speciaal is. Als haar werk dan ook nog eens gewaardeerd wordt, komt er een grote glimlach op haar gezicht. Een mooier compliment kan ze niet krijgen. Mede door deze ervaring heeft ze weer de kwasten, de passie voor het doek, en haar verf teruggevonden.

Miranda Draijer

exposeert tijdens de kunstroute bij In den Ossewaerd, locatienummer 6.

MiraMart.nl