Bij Renate Hoogervorst-van Bemmelen, energetisch therapeut bij Praktijk Wedergeboorte, kan men terecht wanneer men niet lekker in zijn/haar vel zit zowel geestelijk of lichamelijk en/of klachten hebt waarbij de arts het niet meer weet. Dit geldt voor volwassenen, pubers, (“probleem”) kinderen en (huilende) baby’s.

Praktijk Wedergeboorte heeft als missie om anderen op een holistische wijze te laten inzien dat een ieder beschikt over een zelf genezend vermogen waardoor men krachtig en waardig het eigen levenspad bewandelt.  

Renate stemt zich op de ander af om dan gezamenlijk te kijken waar de blokkade zit. Met kinderen of baby’s doet zij dit samen met een ouder. Kinderen weten trouwens heel goed wat ze nodig hebben en zij kiezen vaak ook de correcte remedie. Huilende baby’s voelen zich vaak niet thuis op deze wereld en door ze te ondersteunen met een energetische druppel in hun aura lossen vaak de problemen op.
Door middel van de diverse vragen en ondersteunende middelen die Renate inzet, zet ze de ander meer in zijn/haar kracht (“op zijn/haar pad”) zodat men gaat voelen dat men meer waard is dan men dacht. Gedachten zijn krachten en door deze om te buigen gebeurt er iets in het lichaam.

Renate heet iedereen van harte welkom om met haar kennis te maken en met haar manier van werken. Niets is wat men denkt wat het is…..

Renate Hoogervorst

geeft informatie tijdens de kunstroute bij Universal White Time Crystal Healing Praktijk, locatienummer 2.

praktijkwedergeboorte.nl