Marga Kouw is tijdens een langdurige revalidatie in contact gekomen met Universal White Time Crystal Healing , welke haar enorm in de pijnbestrijding en genezing heeft geholpen.

Volgens de filosofie van Universal White Time zijn ziekten een tekort aan positieve kleurenenergie of kleurtrilling. En vaak het gevolg van opgebouwde blokkades door traumatische gebeurtenissen.

Tijdens een behandeling wordt de ontbrekende kleur of vibratie aangevuld. Hierdoor krijgt het energiesysteem krachtige impulsen om zich te herstellen en nieuwe zelfhelende krachten aan te spreken. Met deze behandelingen worden zacht en liefdevol blokkades opgeruimd.  Het oude kan zo een plek worden gegeven om weer in contact te komen met de innerlijke kracht en vrijheid, de liefde voor jezelf, anderen en voor het leven zelf. Ook ontgift deze White Time energie lichaam en geest en wordt het immuunsysteem versterkt. Het brengt balans in het energetisch systeem.

Behandelingen kunnen plaatsvinden met of zonder kristallen, door contact via handen, of op afstand. Ook het energetisch reinigen van ruimtes/huizen/ tuinen is mogelijk. Daarnaast is  Marga ook therapeut Cosmic & Flowers. Zij zet, indien nodig, bij haar behandelingen ook hiervan de remedies in.

Tijdens de kunstroute kunt u met al uw vragen terecht bij Marga. Vanaf december 2021 wordt het adres Drechtdijk 9 (Leendershof), 1424 RA De Kwakel.

Marga Kouw

geeft informatie tijdens de kunstroute bij Universal White Time Crystal Healing Praktijk, locatienummer 2.

margakouw@planet.nl