Door gezondheidsproblemen moest Marga Kouw haar werk opgeven. Tijdens haar langdurige revalidatie is ze in contact gekomen met kristallen en mineralen die haar enorm hielpen in pijnbestrijding en genezing. Ook een later ziektebeeld kwam hiermee onder controle. Deze ervaringen waren de impuls om zich hierin te gaan verdiepen en bekwamen om andere mensen te healen.  Ze kwam in contact met de Universal White Time (Crystal) Healing.

Marga heeft ondertussen zowel de opleiding White Time Kristal 1 t/m 4 alsmede de opleiding White Time Healing 1 en 2 afgerond. Dit jaar heeft ze nog een workshop kristallen met engelenergie gevolgd waar ze van de Zweedse Channie West, ambassadeur van de Universal White Time, nieuwe technieken kreeg aangereikt. Inmiddels heeft Marga haar eigen praktijk geopend, White Time Kristal Praktijk Marga.

Volgens de filosofie van Universal White Time zijn ziekten een tekort aan positieve kleurenenergie of kleurtrilling. Tijdens een behandeling, waarbij zowel de healer als ook de cliënt zich in een hogere trilling bevindt, wordt de ontbrekende kleur of vibratie aangevuld. Hierdoor krijgt het energiesysteem krachtige impulsen om zich te herstellen en nieuwe zelfhelende krachten aan te spreken. Met deze behandelingen worden zacht en liefdevol blokkades opgeruimd Het oude kan zo een plek worden gegeven om weer in contact te komen met de innerlijke kracht en vrijheid, de liefde voor jezelf, anderen en voor het leven zelf. Ook ontgift deze White Time energie lichaam en geest en wordt het immuunsysteem versterkt. Het brengt balans in het energetisch systeem.

Een mooie aanvulling hierop is de productlijn van Cosmic & Flower. De ‘Cosmic & Flower Energies’ en de Egyptische chakra oliën brengen inzicht in de verstoringen van het totale energetische, psychische, emotionele en fysieke wezen. Deze producten helpen deze verstoringen te transformeren of zelfs te transmuteren. Sinds augustus mag Marga zich ook Cosmic & Flower Holistisch-Energetisch Therapeut noemen.

Behandelingen kunnen plaatsvinden met of zonder kristallen, door contact via handen, of op afstand. Ook het energetisch reinigen van ruimtes/huizen/ tuinen is mogelijk.

Tijdens de kunstroute kunt u met al uw vragen terecht bij Marga.

Marga Kouw

geeft informatie tijdens de kunstroute bij White Time (Kristal) Healing Praktijk “Marga”, locatienummer 3.

margakouw@planet.nl